De kosten van een vertaling zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Hoe lang is de tekst?
De prijs van een vertaling wordt berekend op basis van het aantal woorden waaruit de brontekst bestaat. In Word kan het aantal woorden op eenvoudige wijze geteld worden met de optie "woorden tellen" onder “extra”.

De woordprijs varieert tussen € 0,12 en € 0,20 per woord afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en het volume van de tekst. Voor kleine opdrachten geldt een minimumbedrag van € 20,- per opdracht.

Binnen welk vakgebied valt de tekst?
Gaat het om een algemene, technische, juridische of medische tekst? Hoeveel specialistische kennis is er nodig om de vertaling tot een goed einde te brengen? Hoe belangrijk is terminologie en consistentie? Hoeveel tijd is er nodig voor het opzoeken van klantspecifieke terminologie? Hoe gespecialiseerder de tekst, des te duurder de vertaling.

Hoe snel moet de opdracht klaar zijn?
Een vertaler kan gemiddeld 250 woorden per uur vertalen. Is de vertaling klaar, dan dient de tekst zorgvuldig nagelezen en gecorrigeerd te worden. Houd er bovendien rekening mee dat we niet altijd meteen aan uw opdracht kunnen beginnen en deze moeten inplannen. Indien u de vertaling zo snel nodig hebt, dat de vertaler in de avonduren of in het weekend moet werken, geldt er een nader overeen te komen spoedtoeslag.

Aanvragen vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, vul dan onderstaand formulier in. U kunt de te vertalen tekst als bijlage meesturen. Binnen enkele uren ontvangt u een bericht terug.

Bellen kan ook: +31 (0) 113 - 23 32 86 of +31 (0) 6 - 12 92 44 83.

Formulier

 
Naam organisatie:
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:
Bijlage meesturen: